Categories: Instagram

by Sosyal Reklamci

Share

Categories: Instagram

by Sosyal Reklamci

Paylaşım

Instagram dondurma nasıl yapılır tüm detaylarıyla anlatacağız. Geçici olarak instagram hesap kapatma denilen bu işlemle, instagram hesabınıza tekrar giriş yapana kadar hesabınız görünmez olacak. 2021 güncel Instagram hesap dondurma işlemi için Türkçe instagram hesap dondurma linki yazımızda. Gelin şimdi instagram hesap dondurma işlemini ve hesap dondurma hakkında merak edilen tüm soruları cevaplayalım.

 

Instagram hesabınızı kapatmak istiyorsanız ancak tamamen silmek istemiyorsanız sizin için instagram hesap dondurma doğru tercih olacaktır. Dondurduğunuz instagram hesabına tekrar giriş yapana kadar hesabınız gizli kalır. Paylaştığınız fotoğraflar, videolar, öne çıkanlar, reels, yorumlarınız ve beğenileriniz görünmez olur. Dondurulan instagram hesabına tekrar giriş yaparsanız, hesabını yeniden aktifleşir ve fotoğraflarınız, yorumlarınız, beğenmeleriniz, mesajlarınız ve takipçileriniz geri gelir. Şimdi instagram dondurma işlemine geçelim.

İnstagram Hesap Dondurma

instagram dondurma linki Türkçe için tıklayın.

Açılan sayfada hesabınızı neden dondurmak istediğinizi kutucuktan seçip şifrenizi girin ve altta yer alan Hesabı Geçici olarak Kapat butonuna tıklayın.