Categories: Instagram

by Sosyal Reklamci

Share

Categories: Instagram

by Sosyal Reklamci

Paylaşım

Instagram İzlenme Süresi Arttırma Yolları

 

Dünyanın en büyük sosyal platformlarından bir tanesi olan İnstagram uygulaması piyasaya ilk sürüldüğü zaman sadece bir fotoğraf paylaşım platformu iken zaman geçtikçe çeşitli güncellemeler ile video paylaşımlarına da olanak tanımaya başladı. Instagram uygulamasının son güncellemeleri ile beraber uygulama çok daha işlevsel bir duruma geldi.

 

Hem Instagram kullanıcılarının isteklerine göre hem de artık bu uygulama içerisinde daha fazla süre geçirilmesi için yayınlanan bu yeni güncellemeler arasında en çok dikkat çekenlerinden bir tanesi de Instagram uygulamasının video görüntüleme seçenekleri getirmesidir.

 

Artık bu güncelleme sonrasında Instagram kullanıcılarının tamamı videolarını paylaşabilecek ve bu paylaşımlarının ne kadar görüntülendiğini, her bir videonun ne kadarının beğeni aldığını rakamlar ve belirli sayaçlar sayesinde görebilecek. Artık instagram uygulamasının bu özellikleri sayesinde, platform diğer video paylaşma ve görüntüleme platformlarına da büyük bir rakip oldu.

 

Videoların İzlenme Süreleri Nasıl Artar?

 

İnstagram uygulaması üzerinden video paylaşan herkes, videolarının beğenilmesini ve çok fazla miktarda izlenmesini ister. Buna bağlı olarak video paylaşan kişiler sık sık ınstagram izlenme süresi arttırma yolları gibi sorunları da akıllarına getirir

 

İnstagram izlenme süresini artırmanın bazı yolları:

 

Video Kalitesi

Platform üzerine yüklediğiniz videolar, kaliteli videolar olmalıdır. Hem teknik açısından hem de içerik açısından. Yüklediğiniz görüntüsü bozuk veya her yerde olan klasik videolar diğer insanlar tarafından pek ilgi görmeyebilir.

 

Video Özgünlüğü

Yüklediğiniz videolar özgün ve yaratıcı içerikli olmalıdır. İnsanlar zaten bir yerde gördükleri bir içeriği diğer yerlerde de izlemek yerine, farklı farklı şeyler izlemeyi tercih ederler.

 

Video Süresi

Videolarınız için instagram uygulaması 60 saniye gibi bir sınır koymuş olsa da video içerikleriniz çok uzun olmamalıdır. İnsanlar belirli bir şeyi uzun süre izlemekten sıkılabilirler.

 

Takipçi

Takipçi sayınızı artırarak da izlenme sayılarınızın arttığını görebilirsiniz. Bunun için sitemiz üzerinden çok uygun fiyatlarla takipçiler satın alarak görüntülenme sayınızı dilediğiniz kadar artırabilirsiniz.

 

İşte bu noktalara dikkat ederek yeni videolar çektiğinizde, izlenme sürelerinizin güzel bir ivme ile arttığını göreceksiniz.

 

Çok Uygun Fiyat’lar ile instagram izlenme satın alabilirsiniz. Tıkla