Categories: Instagram

by Sosyal Reklamci

Share

Categories: Instagram

by Sosyal Reklamci

Paylaşım

REPOST ingilizcee Replay Post anlamına gelir. Adında anlaşılacağı üzere post edilmiş içeriğin tekrarı anlamına gelir. Yani başka bir profilde paylaşılan içeriği kendi profilinizde paylaşma işlemine repost denir. İlk olarak Facebook ve Tumblr üzerinde ortaya çıkan bu işlev kısa sürede tüm sosyal ağ sitelerinde kullanılan bir özellik olmuştur. Kolay olması, paylaşımcı ruhu arttırması ve paylaşımlarda aktiflik gösterilmesi nedeni ile çok sık kullanılan bir özelliktir.

İNSTAGRAM REPOST NASIL YAPILIR? REPOST

instagram için kullanılabilen bir özellik olsa da üçüncü parti yazılımlar olmadan kullanılması mümkün değildir. Bu nedenle market mağazasında yer alan ve repost yapmaya yarayan uygulamalardan kullanmanız gerekmektedir. Bu uygulamaların özelliklerine ve reklam gösterimine bağlı olarak ücretli ya da ücretsiz sürümleri bulunur. Yalnız bu noktada dikkat etmeniz gereken en önemli nokta bilinen ve kendini kanıtlamış uygulamaları kullanmanız bilincidir. Bilmediğiniz bir uygulama üzerinden kullanım sonucunda instagram şifrenizi kaybedebilir veya çaldırabilirsiniz. Bu noktada bizim önerebileceğimiz uygulama, Repost For Instagram adlı uygulamadır. Yoğun bir kullanıcı aktifliği söz konusu iken güven testlerini başarılı ile geçmiş sayılı uygulamadan biridir.

Bu uygulama sayesinde profillerde veya sayfalarda paylaşılan içerikleri sizde repost yöntemi ile tekrardan paylaşabilirsiniz.

instagram takipçi hilesi

REPOST FOR İNSTAGRAM NASIL KULLANILIR?

Uygulamayı kullanmak için aşağıdaki adımları uygulayın;

İlk olarak uygulamayı marketten indirerek telefonunuza kurun.

Kurulmuş olan uygulamayı açın.

Ardından ana ekran dönme tuşuna basın ve sonrasında instagram uygulamasını açın.

İnstagram uygulamasında repost etmek istediğiniz içeriğin sağ üst kısmında bulunan üst üste olan üç nokta simgesine tıklayın ve paylaşım url adresini kopyalayın yazısına tıklayarak linki kopyalayın.

Ardından Repost For İnstagram uygulamasını açın ve link yapıştırma kısmına kopyaladığınız linki yapıştırın.

Linki yapıştırınca sizden birkaç ayar isteyecektir. İlk ayar hangi profilden repost edildiğine dair yazının konumunu belirlemektir.

Dark ya da Light seçeneği ile arka plan rengini belirleyin.

REPOST tuşuna basarak paylaşımı gerçekleştirin.