Categories: Instagram

by Sosyal Reklamci

Share

Categories: Instagram

by Sosyal Reklamci

Paylaşım

Ürettiğiniz ya da sattığınız ürün ya da hizmet ne kadar kaliteli olursa olsun bir süre sonra unutulur. İnstagramda görünerek belleklerde kalıcı bir yer edinmek zorunlu hale gelmiştir. Sürdürülebilir satış için başlangıçta takipçi sayısı çok önemlidir. Kalabalık her zaman daha fazla kalabalığı çeker. Takipçi sayısı az olan bir firma pek güven teşkil etmemektedir. İnstagram takipçi kazanma sizi yaş cinsiyet ve yaşam tarzı olarak doğru müşteri kitlesine ulaşmanızı sağlar. İnstagramda satış yapmak için paylaşılan günün hatta saatin bile önemi vardır.

 

Dijital Dünyaya Ayak Uydurun

 

Hangi sektörde olursanız olun, sizinle aynı işi yapan binlerce kişi var. Sosyal medya fenomeni olsanız bile diğer fenomenlerle yarış halinde olursunuz. Dijital pazarlama sayesinde yeni kurulan bir firma olsanız bile kırk yıllık firmaların önüne geçebilirsiniz. Tam tersi kırk yıllık köklü bir şirketiniz var, ama sosyal medyada yer almıyorsanız müşteri kaybederseniz, çağa ayak uydurarak gelişimleri takip ederek sosyal medyayı aktif kullanarak firmanızı ayakta tutabilirsiniz. İlk adım en iyi instagram takipçi satın alma sitesi aracılığıyla takipçi almaktır. Bu sayede sektördeki pazarda yerinizi alırsınız. Daha sonra beğeniler ve yorumlarla işinizi hızlı bir biçimde yükseltirsiniz.

 

Markanızı Kalıcı Hale Getirin

 

Instagram takipçi arttırmak markanızı belleklerde kalıcı hale getirir. Satın alma psikolojisinde tüketicinin bir reklamı en az 6 kere farklı yerlerde görmesi kuralı vardır. Üç dört kez görülen reklam unutulur. Instagram ürün ve hizmet pazarlamanızı defalarca yapabileceğiniz bir mecradır. Dolayısıyla markanız kalıcı hale gelir. Az takipçisi olan firmalar rekabete bile girmeden piyasadan silinir. Dolayısıyla ilk iş takipçi satın almaktır, gerisi gelir.

 

panel.Sosyalreklamci.com/services