Categories: TikTok

by Sosyal Reklamci

Share

Categories: TikTok

by Sosyal Reklamci

Paylaşım

TikTok, her yaş grubundan insanın kullanmaktan keyif aldığı çok popüler bir sosyal medya platformudur. TikTok’ta organik büyüme sıfırdan başlayanlar için biraz zor olabilir ve birçok kullanıcıyı tiktok takipçi ve beğenileri satın almayı düşünmeye bırakabilir. Beğenileri ve takipleri satın alıp almayacağınızı belirlerken, nihai olarak hedefleriniz belirleyici faktör olacaktır. Amacınız algoritmayı aşmak ve erişiminizi genişletmekse, beğeniler ve takipler satın almak yardımcı olabilir. Bu yaklaşım, işletmenizin TikTok’a yerleşmesine, yeni insanları çekip genişletebileceğiniz bir üs oluşturmanıza yardımcı olabilir. TikTok canlı yaın İzleyici üyelerini çekmeye çalışırken mevcut takipçilere sahip olmanın psikolojik bir etkisi vardır. Tersine, büyük takipçi sayısına sahip olmak ile aktif TikTok takipçiye sahip olmak arasında önemli bir fark vardır. TikTok beğeni satın alma hizmeti sayesinde aktif ve gerçek kullanıcılar tarafından etkileşim alarak hesabınızı geliştirebileceksiniz.

 

TikTok Beğeni Algoritması

 

TikTok’un algoritması, TikTok feed’deki konumunuzu belirlemek için hashtag’ler ve etkileşimler kullanarak Instagram’a benzer şekilde çalışır. Şu an itibariyle, katılımın kaynağı önemli değil. Bir kullanıcı feed’deki görünürlüğünü artırmak ve gerçek beğenileri ve takipçileri çekmek için güvenilir TikTok beğenileri satın alabilir. Bu strateji, her gün yayınlanan milyonlarca yeni video arasında ilgi çekmenin etkili bir yolu olabilir. Daha önce de belirtildiği gibi, beğeni ve takipçi satın almanın ana riski, doğrudan dönüşüm sağlamamasıdır ve bunun için gerçek ve ilgili takipçilere ihtiyacınız vardır. Bunun dışında şu anda risk yok. Şu anda TikTok’ta satın alınan beğeni ve takiplerin kullanımına ilişkin herhangi bir düzenleme bulunmamaktadır. Bu gelecekte bir noktada değişebilir ancak bu rotaya gitme planlarını gösterecek hiçbir şey yoktur. Bu yüzden TikTokta popüler olabilmek için TikTok beğeni satın alma yapabilirsiniz.

 

TikTok Organik Beğeni ile Büyüme

 

Her hafta hangi içeriğin iyi performans gösterdiğini incelemek için zaman ayırmak, ileriye dönük en iyi yol hakkında da değerli bilgiler sağlayacaktır. Trendlere ve izleyici tercihlerine uyum sağlamak için içeriğinizi sürekli olarak değiştirerek uzun bir yol kat edebilirsiniz. Satın aldığınız TikTok organik beğeni ile düzenli ve eğlenceli videolar paylaşarak devamlılığı sağlamak tamamen sizin elinizde olan bir durum. Bu sayede gelecekte takipçi sayınızı organik bir şekilde artırmaya devam edebileceksiniz.