Categories: Instagram

by Sosyal Reklamci

Share

Categories: Instagram

by Sosyal Reklamci

Paylaşım

İçerikler;

Video ve Bağlantı Kalitenize Önem Verin

 

Ses Kalitesine Önem Verin ve Tripod Özen Gösterin

 

Temalar ile Canlı Yayınlar Yapabilirsiniz

 

Instagram Canlı Yayın özelliğinin gelmesiyle beraber birçok e-ticaret firması bu özellikten yararlanarak müşterileri için yayınlar yapmaya başladı. Birçok firma müşterilerine ürün tanıtımı yapmak, çalışılan ortam hakkında bilgi vermek ve müşterilerinin sorularını cevaplamak için bu özelliği kullanıyor. Peki Instagram da ön plana çıkmak için Instagram Canlı Yayın İpuçları neler gelin bunlara beraber bakalım.

 

Video ve Bağlantı Kalitenize Önem Verin

“Instagram canlı yayın nasıl yapılır?” ipuçları arasında ilk olarak video ve bağlantı kalitesi bulunmaktadır. Instagram’da canlı yayın yaparken bağlantı kalitenizin iyi olması canlı yayınınızın kesintiye uğramasının önüne geçecektir. Bunun yanı sıra bağlantı kalitenizin iyi olması canlı yayınınızda piksel problemi olmasının önüne geçecektir. Bu da canlı yayınınızı izleyen kişilerin kaliteli bir görüntü görmesini beraberinde getirecektir.

 

Ses Kalitesine Önem Verin ve Tripod Özen Gösterin

Instagram Canlı yayınlarında en önemli olan şeylerden birisi de ses kalitesidir. Genellikle telefonlar kullanılarak yayın yapıldığı için telefonunuzun mikrofonunda problemler olabilir ve bu da canlı yayın izleyen kişi sayısını olumsuz etkileyebilir. Bunun önüne geçmek için canlı yayından önce bunu test etmeniz oldukça önemlidir. Ses Kaliteniz düzgün değilse bunu arttırmak için yardımcı bir mikrofon kullanabilir veya kullandığınız kulaklığın mikrofonuyla ses kalitesini arttırabilirsiniz.

 

https://sosyalreklamci.com