Categories: Instagram

by Sosyal Reklamci

Share

Categories: Instagram

by Sosyal Reklamci

Paylaşım

Türkiye’nin en kaliteli, güvenli takipçi ve beğeni kazandıran sitesi unvanını 6 yıldır taşıyan sosyalreklamci.com sizler için en iyisini istemekte ve sürekli olarak kendini yenileyerek sizlere hizmet sunmakta.

 

2015 Yılından bu yana yaklaşık 6 senedir sosyal medya üzerine çözüm üretmekteyiz. Sosyalreklamcı olarak yolumuza devam etmeye başladığımız bu yolda Instagram, Twitter, Google, Youtube ve Facebook gibi dev Sosyal platformlar üzerindeki şahıs ve firmalara çözüm ortaklığı sunmaktayız.

 

SosyalReklamcı sizlere dünyanın en büyük dijital platformlarında rehberlik ediyor. Sosyal medya üzerindeki çeşitli çalışmalar ile hedef kitlenize ulaşmanızı sağlıyoruz.

 

Kişisel bilinirlik, marka bilinirliği daha popüler hale gelme ve insan bilincinde yer edinmek için sosyal medyanın gücü tartışılamaz derecede büyük. Tam da bu noktada sizlere benzersiz çözümler sunacak bir sosyal medya ajansına ihtiyacınız var ise işte o ajans burada sizleri bekliyor olabilir.

 

Hizmet politikamız tamamen müşteri odaklı gelişmektedir. Müşterinin memnuniyeti üzerine kurulu olan hizmet politikamız verilen hizmetin bizi temsil ettiğini düşündüğümüz için hizmet odağı müşteri olmaktadır.

 

Kendilerini veya şirketlerini görsel olarak ifade edebilen ve ifade etmek isteyen herkes Instagram’ı kullanabilir ve çok sayıda takipçi ve beğeniden yararlanabilir. Bu kullanıcıların bazı örnekleri:

 

Fotoğrafçılar – Modeller – Sanatçı – Şarkıcı – Sporcular – Etkileyici unsurlar

 

Neden Instagram takipçileri satın almalıyım?Instagram takipçileri satın almak bir profilin satılabilirliğine ve çevrimiçi erişimine büyük faydalar sağlayabilir. Ayrıca, insanların çok sayıda takipçisi olan bir hesabı takip etme olasılıkları az sayıda takipçisi olan bir hesaptan daha olasıdır.

 

Neden Instagram beğenileri satın almalıyım?

 

Instagram fotoğraf ve videolarına yönelik beğeniler, profilinizdeki belirli içerikleri popüler hale getirmenin mükemmel bir yoludur. sosyalreklamci.com, sayfanızdaki beğenileri en son yüklemelere dağıtma seçeneği de sunar.

 

Instagram sayfamın URL’sini nerede bulabilirim?

 

Tarayıcınızda hesabınızı veya fotoğrafınızı tıklayıp URL’yi doğrudan adres çubuğundan kopyalayarak Instagram sayfanızın URL’sini bulabilirsiniz. Bir hesap URL’sinin örneği

 

https://www.instagram.com/page_name/ ve bir fotoğraf veya videonun URL’si şuna benzer: https://www.instagram.com/p/ID/?taken- by = sayfa_adı.

 

Instagram sayfam hangi gereksinimleri karşılamalı?

 

Instagram ürünlerimizi kullanabilmek için profiliniz herkese açık olmalı ve gizli olmamalıdır.

 

Sizlerden artık tüm bilgileri edindiğinize göre deneyimle zamanınız gelmiştir. Direkt olarak mağazamıza giderek güvenle satın alım yapabilirsiniz.